Kedves Látogatónk! Webáruházunk folyamatos feltöltés alatt áll!

Kérdése van? Hívjon minket! +36209233470

Rólunk

A pokk.hu egy családi vállalkozás, amely nagyméretű női és férfi cipőkkel foglalkozik. Az üzlet ötlete még tavaly fogalmazódott meg bennünk.

Mivel sok nagylábú ismerősünk van és a családunk férfi tagjait is Isten nagy lábbal áldotta meg ők is mindig szembesülnek azzal a problémával, hogy ha a bolt polcain van is egy kevés választék nagyméretű cipőkből, sokszor mégsem teljesen jó és nem kényelmes. Mivel tudjuk, hogy a láb egy kényes kérdés és nagyban befolyásolják a mindennapokat és a nem megfelelő lábbeli több problémát is okoz ezért eldöntöttük, megpróbáljuk felkutatni a legjobb gyártókat és próbálunk nagy és minőségi választékot kínálni vásárlóinknak minden területen. A cipők mellett talpbetéteket is forgalmazunk, hogy minden igényt ki tudjunk szolgálni és minden problémára találjunk megoldást.

Készleteinket folyamatosan töltjük fel új márkákkal és termékekkel, a Pokk.hu a tökéletes választás azoknak, akik nagy lábméretűek és nehéz cipőket találniuk a boltokban. A webshopunkban széles választékban találhatóak a legdivatosabb és legkényelmesebb cipők, amelyek garantáltan jól fognak állni és kényelmesek lesznek.

Személyre szabott kiszolgálást és gyors szállítást biztosítunk minden vásárlóinknak, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk számukra.

Cipőpontunkon a XII. kerület Krisztina körút 35. szám alatt személyesen is át tudod venni a megrendelt cipőt ahol fizethetsz készpénzben vagy bankkártyával.
Gyere és nézz körül a Pokk.hu webshopban vagy az üzletünkben ahol biztosan találsz majd valami számodra tetszőt!